Bun venit!

Ma numesc  Gyarmati Gyuri si lucrez in industria hotelieră. Sunt bucătar de mic dejun.
Caut de mult, moduri de a crea venit pasiv, dar cu puțin succes, rezultate obținute pe termen lung nu au fost până în prezent cu afaceri MLM.
Acum câteva luni, m-a găsit prima ofertă serioasă, Atlantic Global Asset Management-Questra, care mi-a implinit promisiunile de recomandare, si impartasesc din inima cu Tine.
 Are un avantaj imens, de care nu au nevoie pentru a construi o rețea , poți merge si singur.
 Desigur, daca simtiti nevoia, nu trebuie să abțineți. Să împărtășiți cu oricine experiența acumulată de aici. Progresul va fi chiar mai spectaculoasă.
Dupa acest succes am început sa mai caut pe internet oferte similare si am ales pe cei care cred că sunt demne de atenție. Aceste bannere pe care le găsiți pe acest site. Vă puteți înregistra gratuit făcând clic pe ele, atunci veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în paginile.
Cele mai multe companii, banii așa câștigați, trimite pe așa numite portofele web.  Aceste sunt conturi bancare on-line, fără taxe lunare și taxa de deschidere de cont. De exemplu: Perfect Money, SolidTrustpay. De aici cu un singur clic, transfera banii din contul dvs. la AdvCash, de asemenea gratuit. De aici vine banii pe card de debit MasterCard, care pot fi utilizate în mod liber.
Conversie de valută intre portofele on-line: Changer.com.
Pentru mine aceste portofele funcționează în mod fiabil fără probleme. O colecție de link-uri pot fi găsite aici.
Cele mai multe afacere pot fi începute cu câțiva dolari (5-10-90).
Asta nu e un preț prea mare, pentru a încerca, în câteva săptămâni o să vedeti dacă vă convine acest lucru.

Atenție! La pornire, evitat plata unei sume mai mari! Banii de bucatarie nu aparține aici.

Vă doresc succes!